Præsentation

Jeg er selvlært billedkunstner. Jeg maler og tegner fordi jeg ikke kan lade være, og sådan har det altid været. Mine værker har elementer fra surrealisme, tegneserier og mange af de kunstnere jeg godt kan lide.

“Den, som kun ta’r spøg for spøg og alvor kun alvorligt, han og hun har faktisk fattet begge dele dårligt” er et citat af Piet Hein, som jeg generelt prøver at operere ind i mine billeder.

Når jeg finder et motiv, er det som regel fordi jeg forsøger at fortælle en historie.

Ofte med et humoristisk tvist.

Ikke fordi at jeg ikke tager livet og værket alvorligt, men nærmere fordi jeg tager det MEGET alvorligt.

Selv i livets mest alvorlige, sørgelige og hårde stunder, eksisterer galgenhumoren i mit univers. Især set i bakspejlet.

Jeg vil gerne have, at mine billeder er enkle, men alligevel maner til eftertanke. At de indeholder flere lag som først åbenbares når betragteren tager sig tiden til at observere og fundere.

Jeg prøver at finde en balance mellem hjerte og hjerne, glæde og raseri, lykke og sorg… intet mindre.

Og så glæder jeg mig til at se, hvad andre kan få ud af dem.

Hvis du følger dette link, kan du læse mine svar på 10 spørgsmål, jeg fik da jeg blev månedens kunstner i online kunstskolen Annes Atelier.

Herunder kan du se en video lavet af kanal Roskilde i 2016, efter jeg vandt 2. prisen for min deltagelse i den censurerede udstilling i Roskilde Kunstforening. Jeg vandt i øvrigt også 2. prisen året efter.