Side
Menu

Hvem er jeg?

Jeg vil gerne præsentere mig som pædagog, billedkunstner og altmuligmand.

Jeg er født 1968, og har malet og tegnet fra jeg var barn. Det var dog først da jeg fyldte 19 år, at jeg begyndte at vise mine værker frem.

Jeg maler, fordi jeg ikke kan lade være

Jeg maler, fordi jeg har historier at fortælle.

Som billedkunstner er jeg autodidakt (på nær et enkelt croquis kursus hos Dorte Karrebæk, og et enkelt aftenskolehold hos Hillerød kunstneren Per Møller da jeg var ca 20-23 år)

Mine inspirationskilder er mange, lige fra billeder i hverdagen, filosofiske betragtninger, til billeder af internationale anderkendte kunstnere. Og mine malerier indholder ofte henvisninger til de ting.

Jeg ser selv mit univers som meget surealistisk, ofte med et humoristisk twist.

 

I juni måned 2017 var jeg månedens kunstner i net-kunstskolen Annes atelier. Her blev jeg sat til at besvare 10 spørgsmål vedrørende min kunst. Du kan læse mine svar her.

 

Med følgende begrundelse modtog jeg censorernes 2. pris ved Roskilde Åben 2016:

"Et frisk humoristisk og farverigt spil med – ja med hvad?

Den sammenhængende fortælling er naturligvis åben for forskellige tolkninger – og i hvilken rækkefølge de skal læses er usikker. Men mon ikke det handler om store ambitioner, friskfyragtig selvfedhed og præstationsangst.

Når det gælder kunstneriske ambitioner, må det da tynge, hvis gulerødderne man gerne vil stræbe efter er (kig selv efter). Det kan helt sikkert give svimmelhed og være belastende.

Et herligt uhøjtideligt selvironisk ”kunstnerportræt." 

Jeg fik i øvrigt lov til at gentage succesen i 2017, hvor jeg også modtog censorernes 2.pris.

 

Herunder ligger et interview som Kanal Roskilde lavede med mig efter udstillingen i 2016. Interviewet er optaget i januar 2017. 

top
Side
Menu
Side
Menu

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login